Geschiedenis

Tot dan is een product en het paradepaardje van Wesdia uit Etten-leur. Wesdia ontwikkelt al ruim 10 jaar websites, webshops en was één van de eerste in West-Brabant op het gebied van App ontwikkeling.

Na mate de klantenkring van Wesdia sterk groeide veranderde de sporadische vraag naar een professionele website met reservering, afspraak of boekings-/mogelijkheden naar een vaker gestelde.

Of het ging om een eigen B&B, een kapsalon, verhuur van voertuigen, reparatie van apparatuur of het aanbieden van tijdelijke vergaderruimtes.
Het basis principe bleef hetzelfde. Een professionele website (1) met de mogelijkheid om items/afspraken te reserveren (2).

Wesdia anticipeerde hierop en starten een project met de naam: Zie u dan om deze 2 afzonderlijke systemen naadloos te fuseren.
Een website met alle professionele facetten + een geïntegreerd en gemakkelijk reserveringssysteem vormde het unieke eindresultaat.

Wesdia streefde vooral naar een naadloze fusie. Zodat alles gemakkelijk beheerbaar werd in één omgeving.
Verder diende het gebruiksvriendelijk te zijn en betaalbaar.

In Maart 2015 kregen we de besloten we verder te varen onder de vlag: Tot dan

Ideologie

Wesdia deelt de Dr Deming ideologie, ontwikkeling mag nooit stil staan. We verbeteren Tot dan continue en luisteren nauwlettend naar onze klanten. Zo bevat Tot dan legio mogelijkheden die later in samenspraak zijn toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld betalingsmethodieken als iDeal, PayPal en Creditcard voor de reserveringen, de mogelijkheid om klanten te herinneren van hun reservering via SMS of de Synchronisatie naar een Google Agenda.

Laat u ook overtuigen van de kracht van Tot dan en bekijk onze Demo’s en/of neem contact met ons op.

Maak een afspraak

We vertellen u graag meer..